Vieți distruse în accidente rutiere pe șoselele din Neamț

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O bătrână din comuna Girov a fost călcată de mașină după ce a traversat un drum județean fără să se asigure. La mai puțin de o oră, în comuna Dobreni, o șoferiță de 23 de ani nu a acordat prioritate de trecere unei mașini și a provocat un accident cu șase victime.

Accidentul mortal a avut loc luni seară, în jurul orei 17.25, pe Drumul Județean 156 A, în satul Boțești, din comuna Girov. În timp ce M. Ion, de 61 de ani, din Piatra Neamț, conducea un autoturism a surprins și accidentat mortal pe N. Ana, de 72 de ani, din comuna Girov.

„Din primele cercetări efectuate, polițiștii au stabilit că victim s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis și fără să se asigure", a spus inspectorul principal Cătălina Bădeanu, purtătorul de cuvânt al IPj Neamț.

În aceeași seară, în jurul orei 18.15, un alt accident grav a avut loc pe Drumul Național DN15 C, în localitatea Dobreni. În urma coliziunii a două mașini două persoane au fost rănite grav și alte patru au scăpat cu leziuni mai ușoare.

În timp ce D.Alexandra, de 23 de ani, din Piatra Neamț, conducea un autoturism, pe DJ 156 A, pe direcția Negrești - Dobreni, la intersecția cu DN 15 C, nu a respectat semnificația indicatorului „oprire" și nu a acordat prioritate de trecere unui alt autoturism condus regulamentar de A. Mircea, de 38 de ani, din Piatra Neamț, intrând în coliziune cu acesta.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite