Victor Surdu către primarii din Neamț: „CRED că poporul meu nu este vindecat și moare”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vezi aici cum suna sms-ul trimis de parlamentarul nemțean primarilor din județ, la o zi după ce a fost operat în Italia, în octombrie 2010.

„Se pare că operația a reușit. Mai am drum lung. Am reînviat datorită rugăciunii de recunoștință și reînnoire. Noaptea a fost bună, am dormit în trei rafale", își începe mesajul deputatul social-democrat.

Pe data de 26 octombrie 2010, Victor Surdu a fost operat de pancreatită într-o clinică din Italia. A doua zi, acesta a ținut să le transmită prietenilor și colegilor de partid vești bune despre reușita intervenției:

 „Dimineață a fost și mai și, după o discuție despre Dumnezeu, om, medicină și sănătatea sufletească și fizică a poporului meu, de puterea de a trăi în demnitate. Eu Cred că Medicina, prin forța lui Dumnezeu, a devenit o forță și în mâna omului. Acest om, fie naturist sau chirurg, nu poate vindeca fără rugăciune, CRED că mă vindec așa cum CRED ÎN DUMNEZEU".

În ultima parte a mesajului, Victor Surdu vorbește despre soarta poporului român, aflat în pericol de dispariție din cauza ignoranței și dezinteresului:  

„CRED că poporul meu nu este vindecat și moare, și moare mai devreme cu 20-30 de ani  pentru că nu este informat, nu știm. Deși cheltuim mult, trăim în ignoranță spre o viață scurtă, fără rânduială și optimism. Asta înseamnă pagubă și moarte lentă. CRED că trebuie redată forța. Dacă nu facem nimic, se va spune că au fost unii pe aici care-și ziceau români, dar nu au știut să se organizeze și au devenit nomazi sau au dispărut. Cu nădejde, Victor Surdu".

Victor Surdu, în vârstă de 64 de ani, a fost internat de urgenţă, duminică seară, 13 februarie, la Spitalul "Sfântul Pantelimon" din Capitală.

Familia a vrut să păstreze discreţia motiv pentru care diagnosticul lui Victor Surdu nu se cunoaşte cu exactitate. Medicii respectă decizia şi nu vor să dea mai multe detalii cu privire la starea de sănătate a pacientului.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite