Vânt turbat în Piatra Neamț: un stâlp de beton s-a prăbușit peste un microbuz plin cu pasageri FOTOGALERIE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Stâlpul de beton s-a prăbușit peste microbuz sub balansul ornamentului
Stâlpul de beton s-a prăbușit peste microbuz sub balansul ornamentului

Stâlpul electric din beton s-a rupt de la jumătate și a căzut peste mijlocul de transport care circula pe bulevardul Republicii din centrul orașului. Șoferul și cei 16 pasageri au scăpat doar cu sperietura. Stâlpul a cedat în urma balansului făcut de un candelabru ornamental susținut de firele electrice. 

Incidentul a avut loc joi dimineață, în jurul orei 7.50, în timp ce mijlocul de transport efectua o cursă de călători pe traseul Liceul Auto-Bloc 40. În timp ce se deplasa pe bulevardul Republicii, șoferul microbuzlui a sesizat că un candelabru ornamental susținut de cablurile transversale, se balansa sub puterea rafalelor de vânt.  

„Am încercat să evit impactul cu acel candelabru care venea spre mașină și am tras dreapta, dar m-am trezit cu stâlpul pe parbriz. Până am frânat, stâlpul s-a deplasat pe cupola mașinii. Aveam 16 călători în microbuz care s-au speriat, dar bine că nu a pățit nimeni nimic grav”, a spus Mihai Albu, șoferul cursei de transport.

Microbuzul a fost oprit din cursă de stâlpul electric

Click pe poze pentru Galerie Foto de la fața locului

Stâlpul căzut s-a rupt de la jumătate și, sub forța greutății candelabrului decorativ, aproape a ieșit din pământ.

Echipele de intervenție de la E.on au sosit la fața locului pentru a scoate de sub tensiune firele antrenate de căderea stâlpului.

„Microbuzul este luat în leasing de un an, e aproape nou. O să intervină asigurarea, dar, după după părerea mea este daună totală”, a spus reprezentanta firmei de transport.

Cicrculația în zona centrală a orașului a fost întreruptă până la eliberarea arterei de circulație. Echipaje de la Poliția Rutieră, Jandarmerie și Poliția Locală au asigurat devierea traficului pe străzile adiacente.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite