Neamţ: Vacanţă pe bani puţini

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elevii pietreni care nu-şi permit o vacanţă la malul mării au alternative la distracţie. Biblioteca Judeţeană „G. T. Kirileanu” a pregătit un program pentru cei care doresc să îmbine

Elevii pietreni care nu-şi permit o vacanţă la malul mării au alternative la distracţie. Biblioteca Judeţeană „G. T. Kirileanu” a pregătit un program pentru cei care doresc să îmbine utilul cu plăcutul în timpul vacanţei de vară. „Clubul de vacanţă” a devenit o tradiţie a instituţiei, iar anul acesta îşi aşteaptă participanţii începând de luni, 29 iunie. Zilnic, cu mic cu mare, copiii vor avea acces la foarte multe activităţi recreative: ateliere de creaţie literară, de tradiţii şi obiceiuri populare, vizionări de proiecţii documentare şi lecţii de desen.

Din programul bibliotecii nu vor lipsi nici temele turistice, lecţiile pe calculator şi studiul materiilor şcolare în mod distractiv. Specialiştii din cadrul bibliotecii vor avea alături parteneri de tradiţie: Inspectoratul Şcolar Judeţean, Inspectoratul de Poliţie şi susţinători ai campaniilor antidrog. Clubul îi aşteaptă pe elevi de luni până joi, între ora 10.00 şi 13.00.

Tot pentru perioada verii, Inspectoratul Şcolar Judeţean în colaborare cu Asociaţia Studenţilor Economişti din România îi invită pe elevii din liceele nemţene la Şcoala de Vară Force. Organizatorii îi aşteaptă pe cei care s-au remarcat în timpul anului prin activităţi extraşcolare să se înscrie până pe 1 iulie, pe www.force.ro.

Elevii au posibilitatea de a participa alături de studenţi din toată ţara la seminarii, ateliere de lucru, team-building-uri, dar şi la drumeţii în toată ţara.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite