VIDEO Sandu Lungu și Bob Sapp s-au încăierat la prezentarea galei de la Piatra Neamț

0
Publicat:
Ultima actualizare:
„Bestia” Bob Sapp și-a arătat mușchii în fața lui Sandu Lungu înaintea meciului direct
„Bestia” Bob Sapp și-a arătat mușchii în fața lui Sandu Lungu înaintea meciului direct

„Muntele Bihorului" și „Bestia" Bob Sapp vor lupta sâmbătă seară în gala Super Kombat de la Sala Polivalentă la categoria +150 kg. Vezi aici o fotogalerie cu luptătorii care vor urca în ring la Piatra Neamț.   

Publicul venit la Mall Galleria nu a ratat ocazia să se pozeze cu luptătorii care se vor bate la Sala Polivalentă, în gala „Final Elimination Super Kombat".

Românul Bogdan Stoica (dreapta) vs. Leon Miedema (Surinam)

Click pe poze pentru o fotogalerie de la prezentarea Galei Super Kombat

La prezentarea oficială, cei mai arțăgoși luptători au fost românul Alexandru Lungu și americanul Bob Sapp care au fost despărțiți de organizatori în timpul prezetării meciului Superfight pe care îl vor susține la Polivalenta din Piatra Neamț.

Evenimentul de sâmbătă seară va cuprinde 10 meciuri de lupte K1. Între acestea vor avea loc două semifinale și finala turneului în urma căreia se va stabili luptătorul care va lupta luna viitoare la Super Kombat World Grand Prix din Germania (Frankfurt).

Gala Final Elimination va începe sâmbătă, la ora 21.30 și va fi transmisă în direct pe Eurosport, ProTv și sport.ro.

Prețul biletelor este de 50 de lei în tribune și 200 de lei în zona VIP. Tichetele de intrare pot fi cumpărate din magazinele Germanos, Orange, Vodafone, rețeaua eventim.ro și de la casele de bilete de la stadionul Ceahlăul. În ziua meciului, vor fi puse în vânzare bilete și la Sala Polivalentă, în limita locurilor disponibile.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite