Piatra Neamţ: Eleva care şi-a scrijelit mâna în timpul orelor, era în atenţia psihologului şcolar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mama fetei a fost şocată de incident, mai ales că nu ştia nimic de relaţia fiicei sale
Mama fetei a fost şocată de incident, mai ales că nu ştia nimic de relaţia fiicei sale

Fata a încercat să-i atragă atenţia iubitului său, elev clasa a IX-a al Colegiului Naţional „Calistrat Hogaş", care o ameninţa cu ruperea relaţiei.

Maria C. învaţă în clasa a X-a  la Colegiul Tehnic din Piatra Neamţ. Eleva este din comuna Pângăraţi, are note bune, iar profesorii care o cunoşteau îndeaproape au fost şocaţi de gestul său.

Maria a rămas în clasă fără a merge la cursurile orei de Tehnologia Informaţiei, motivând că va avea grijă de lucrurile colegilor. Timp de o oră a avut o conversaţie prin mesaje scrise de pe telefonul mobil cu prietenul ei. Vâzând că acesta nu îi răpunde la mesaje, a rupt o mină de pix cu care şi-a scrijelit pielea de pe mâini", a declarat profesor Mihai Cozma, directorul instituţiei de învăţământ.  

Profesorii care au găsit-o pe Maria sângerând şi prăbuşită între băncile din clasă au alertat imediat Ambulanţa. Tânăra se află momentan în stare bună, internată la secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean Neamţ.

Din spusele colegilor şi ale profesorilor, fata mai fusese în evidenţa psihologului. În timpul anului şcolar 2008- 2009, mama prietenului pentru care Maria a recurs la acest gest a anunţat atât cadrele didactice din şcoală, cât şi poliţiştii de proximitate arondaţi la zona şcolii, că fata îi face necazuri.

 „ Mama tânărului de clasa a X-a a solicitat poliţiştilor să o supravegheze mai mult pe Maria. Motivul invocat a fost că băiatul ei nu mai învaţă la şcoală din cauza relaţiei tumultoase pe care o avea cu eleva noastră", a adăugat profesorul Mihai Cozma.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite