Unde pot merge pietrenii în weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pietrenii pot merge în acest weekend la târgul de îmbrăcăminte şi încălţăminte de la Mall Forum Center. Cei care doresc să facă shopping la preţuri de producători pot găsi aici inclusiv cadouri pentru cei dragi.

Târgul este organizat de Camera de Comerţ şi Industrie în incinta mall-ului de lângă Piaţa Centrală, iar programul este între orele 10.00 şi 20.00. Târgul se va încheia pe data de 6 decembrie.

Muzică şi dezbateri la Centrul de Cultură
Centrul pentru Cultură şi Arte „Carmen Saeculare“ Neamţ propune iubitorilor de cultură o întâlnire duminică, de la ora 17.00, în cadrul proiectului „Gânduri  Vorbite“. Cei prezenţi vor putea să intre în dialog cu profesorul Gheorghe Bunghez, care va aborda teme legate de cultura nemţeană. Seara va fi presărată cu interludii muzicale ale căror protagonişti vor fi trei studenţi ai Facultăţii de Muzică din Piatra Neamţ. „Gânduri Vorbite” va avea loc la Sala Tapiseriilor din cadrul Muzeului de Artă, iar intrarea la eveniment este liberă.

Filme 7D în weekend
 Cei care doresc să experimenteze senzaţii tari pot merge duminică la unul dintre cele nouă filme care rulează la Cinematograful 7 D din Piatra Neamţ. Sistemul se bazează pe proiecţii 3 D vizual, cu mişcarea scaunelor în trei planuri, cu amplificarea şi redarea în timp real a sunetului şi a mirosului. Filmele durează între 12 şi 20 de minute, iar preţurile sunt pentru toate buzunarele. Biletele individuale variază între 15 şi 20 de lei, iar pentru o familie de patru persoane între 50 şi 60 de lei. Cinematograful 7D este deschis între orele 11.00 şi 24.00, în zilele de marţi, miercuri, joi şi duminică.

Mâine
Petrecere de Sfântul Andrei

Club Society va găzdui sâmbătă o petrecere pentru pietrenii care poartă numele Andrei. Cei care îşi petrec ziua în acest club vor primi tortul din partea organizatorilor. De buna dispoziţie se va ocupa DJ Răzvan. 

Duminică
Trei piese la Tineretului

Pietrenii sunt invitaţi sâmbătă seară, de la ora 19.00, la spectacolul „Herr Paul“, în regia lui Radu Afrim. Duminică, la ora 11.00, este programată piesa „Râs Nervos“, iar de la ora 19.00 se joacă „Soldaţii“.

Mâine
Se redeschide talciocul

Talciocul Urban va fi deschis de mâine la fiecare sfârşit de săptămână. La târgul de pe strada Piaţa Muncii se vând produse second-hand. Talciocul este deschis între orele 8.00-16.00, sâmbăta şi 8.00-14.00, duminica.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite