Unde pot merge nemţenii în weekend?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Muzeul Cucuteni
Muzeul Cucuteni

Cei pasionaţi de istorie pot face în acest sfârşit de săptămână o vizită la Muzeul de Artă Eneolitică Cucuteni. Expoziţia cuprinde 70% din patrimoniul cultural cucutenian descoperit până în prezent în lume.

Practic, Muzeul de Istorie şi Arheologie de la Piatra Neamţ le oferă vizitatorilor posibilitatea să vadă obiecte unice ale artei cucuteniene. Cei interesaţi să viziteze arta Cucuteni vor plăti 3 lei. Elevii, studenţii şi grupurile au reducere de 1,5 lei. Pe timp de iarnă, Muzeul de Artă Eneolitică Cucuteni este deschis de marţi până duminică, între orele 9.00 şi 17.00.

Împachetări pentru slăbit la SPA
Pietrenii care vor să aibă o siluetă de invidiat pot apela la împachetările cu parafango, ideale pentru eliminarea celulitei, tratarea vergeturilor sau tonifierea pielii. De asemenea, la fel de eficiente în slăbit sunt împachetările cu thalassago care au rezultate vizibile de la prima şedinţă, iar în timp puteţi slăbi până la şapte kilograme. Împachetările la centrul SPA durează între o oră şi o oră şi jumătate. O şedinţă de împachetări cu parafango ajunge la 65 de lei, iar tratamentul cu thalassago costă 75 de lei.

Schi pe Muntele Cozla
Profitaţi de ultimele zile de iarnă şi distraţi-vă cu sporturile de iarnă. Puteţi încerca în weekend pârtia de schi şi instalaţia de tubing de pe Muntele Cozla. O plimbare cu telescaunul de la bază şi până în vârful pârtiei costă 10 lei, iar o tură la tubing este 3 lei. Administratorii au pregătit însă oferte speciale pentru cei care vor să-şi petreacă mai multe ore la schi sau la tubing. De exemplu, cei care vor face 10 urcări cu telescaunul vor plăti jumătate de preţ, adică 50 de lei în total. Pârtia de schi pentru avansaţi are o lungime de 965 de metri şi prezintă un grad mediu de dificultate.

Comedie la Dacia Panoramic
Cinefilii pot vedea în weekend comedia „Vacanţă all inclusive“ la Cinema Dacia Panoramic. În rolurile principale joacă Malin Akerman şi Vince Vaughn. Filmul rulează la orele 14.00, 16.00 şi 18.00. Biletul costă 4 lei.

„Râs nervos“ la Tineretului 
La Teatrul Tineretului este programată sâmbătă, la ora 19.00, piesa „Herr Paul“ în regia lui Radu Afrim. Duminică, de la aceeaşi oră, va fi pus în scenă spectacolul „Râs nervos“, tot la Tineretului.  Biletul costă 13 lei.

Karaoke în Club Tonique
Pietrenii care vor să se distreze îşi pot încerca talentul muzical la karaoke, în Club Tonique. Show-ul va debuta la ora 22.00, iar organizatorii anunţă intrare liberă. Gazda spectacolului este Dan Apetrei.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite