Unde ne distrăm de Halloween în Piatra Neamţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Petrecere de Halloween
Petrecere de Halloween

Cluburile s-au pregătit pentru una dintre cele mai aşteptate petreceri ale toamnei. Halloween-ul va fi sărbătorit zilele acestea cu distracţie, costume amuzante şi muzică de calitate.

Cel mai cunoscut loc de distracţie din ştrand, clubul Tequila Bowling anunţă o petrecere de pomină pentru cei care vor veni sâmbătă seară  să se distreze.

„Crezi că Halloweenul înseamna monştri, frică, groază? Greşit! La Tequila Halloweenul aduce cea mai nebună petrecere a anului! Ia-ţi cel mai crazy costum şi vino pe 29 octombrie să petrecem neînfricaţi până la răsărit !!!!", îşi anunţă clubul clienţii pe contul de facebook.

Petrecerea începe de la ora 23:00, iar rezervările se pot face la numărul 0754.051.743. Intarea este 40 de lei (bon de consumaţie).

Un alt local care a pregătit o petrecere tematica de Halloween este Club Scala. „Halloween Costume Party" se intitulează show-ul care va avea loc sâmbătă seară.  Muzica va fi asigurată şi Dj Technico, Predov, Mc AY, iar invitatul special este Dj S!r.

Intrarea pentru băieţi este 10 lei, iar fetele beneficiază de acces liber în club. Rezervările se pot face la 0743.872.252.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite