Unde merg nemţenii în weekend?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Doru Octavian Dumitru
Doru Octavian Dumitru

Artistul Doru Octavian Dumitru îi invită pe pietreni sâmbătă, de la ora 19.00, la stand up comedy. Spectacolul „Hernie de plisc“ va avea loc la Club Tonique.  Preţul biletului este 30 de lei, iar durata show-ului va fi de o oră.

Duminică
Spectacol de Mărţişor
Elevii de la Şcoala Populară de Artă au pregătit pentru duminică, de la ora 11.00, două piese de teatru. „Praznicul Savetei“ şi „Ne-a mai rămas doar Ospamox“ pot fi urmărite la sediul şcolii din strada Ştefan cel Mare.

Sâmbătă
The Amsterdams la Piatra Neamţ
Trupa The Amsterdams va susţine sâmbătă seară, de la ora 20.00, un concert în D’s Live Club. Formaţia îşi va promova cu acest prilej primul album intitulat „Adolessons“. În deschidere vor cânta cei de la  Grind 25, iar preţul biletului este 10 lei.

Prima ediţie a Târgului de Mărţişor
Pietrenii sunt invitaţi în weekend la prima ediţie a Târgului de Mărţişor. Expoziţia cu vânzare va fi deschisă până duminică în Piaţa Turnului Ştefan Cel Mare. În toate cele trei zile de târg, meşteri populari din întreaga regiune a Moldovei vor scoate la vânzare mărţişoare, bijuterii şi produse de ceramică lucrate manual. Duminică, seară, de la ora 19.00, Teatrul Tineretului va găzdui spectacolul „Dor cu dor şi drag cu drag“, susţinut de Ansamblul „Florile Ceahlăului“.

„Saga Amurg: Lună Nouă“ la cinema Dacia
„Saga Amurg: Lună Nouă“ va rula de sâmbătă la Cinematograful Dacia Panoramic la orele 14.00, 16.00 şi 18.00. Pelicula este continuarea filmului „Twilight“. În „Saga Amurg: Lună Nouă“ se continuă povestea de dragoste dintre vampirul Edward Cullen interpretat de Robert Pattinson şi muritoarea Bella Swan, actriţa Kristen Stewart. Cea din urmă îşi doreşte să devină şi ea vampir fiind conştientă de vârsta şi de condiţia ei, dar cel mai teribil coşmar este că va fi părăsită de Edward. Intrarea la film costă 4 lei sau 6 lei, în funcţie de ora la care este programată proiecţia.

Masaj cu pietre fierbinţi la centrul SPA 
Nemţenii pot scăpa de stres cu ajutorul masajului. Saloanele din oraş folosesc tehnici inovatoare, precum masarea cu ajutorul pietrelor fierbinţi. Terapia durează până la 50 de minute şi implică aşezarea unor pietre încălzite în apă, în anumite puncte cheie ale corpului. Pe lângă relaxarea musculaturii sau îmbunătăţirea circulaţiei, masajul cu pietre calde ajută şi la eliminarea energiilor negative. Un masaj cu pietre costă 60 de lei, însă clienţii fideli vor beneficia de reduceri de preţ dacă vor opta pentru pachete mai complexe de servicii.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite