Unde merg nemţenii în weekend?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Senzaţii tari la filmele 7D
Senzaţii tari la filmele 7D

Nemţenii sunt invitaţi în weekend la unul dintre cele nouă filme care rulează la Cinematograful 7D din Piatra Neamţ. Sistemul se bazează pe proiecţii 3D vizuale, cu mişcarea scaunelor în trei planuri, cu amplificarea şi redarea în timp real a sunetului şi a mirosului.

Filmele durează între 12 şi 20 de minute. Preţul biletelor este între 15 şi 20 de lei, iar pentru o familie de patru persoane între 50 şi 60 de lei.  Cinematograful 7D este deschis între orele 11.00-24.00, în zilele de marţi, miercuri, joi şi duminică.

Împachetări împotriva celulitei, la Spa
În acest sfârşit de săptămână aveţi posibilitatea să vă subţiaţi silueta cu ajutorul împachetărilor pentru slăbit. Metoda este recomandată de specialişti atât pentru femei, cât şi pentru bărbaţi. Specialiştii de la centrul Spa din Piatra Neamţ recomandă împachetările cu parafango ca ideale pentru eliminarea celulitei, tratarea vergeturilor şi tonifierea pielii. De asemenea, la fel de eficiente sunt împachetările cu thalassago, care au rezultate vizibile de la prima şedinţă, iar în timp puteţi slăbi până la şapte kilograme. Împachetările durează între 1 oră şi 90 de minute, iar preţul este de 65 de lei pentru parafago şi 75 de lei pe şedinţă pentru tratamentul cu thalassago.

În vizită la Cetatea Neamţului
Dacă nu aţi apucat încă să vizitaţi Cetatea Neamţului aveţi posibilitatea să faceţi o plimbare la 46 de kilometri de Piatra Neamţ în acest sfârşit de săptămână. Redată de anul trecut în circuitul turistic naţional, după ce timp de doi ani a fost reabilitată, fortăreaţa are 21 de odăi. Acestea ilustrează istoria cetăţii. Cele mai atractive incinte sunt sala de sfat şi judecată, sala armelor, închisoarea şi paraclisul. La fel de interesantă este şi închisoarea, cu atât mai sugestivă prin prezenţa a patru manechine. Vizita la Cetatea Neamţului nu vă va dezamăgi, cu atât mai mult cu cât preţul biletului de intrare este doar 5 lei pentru adulţi şi 3 lei pentru copii.

Vineri
Bal pentru liceeni la Blue Star
Liceenii de la Colegiul de Informatică din Piatra Neamţ sunt invitaţi diseară la petrecere. Balul Informaticienilor va începe la ora 18.00 şi va cuprinde un concurs de frumuseţe şi muzică bună. Intrarea costă 20 de lei. 

Sâmbătă
Petrecere în Club Society 
Clubul de la punctul de plecare al telegondolei va găzdui sâmbătă seara „Colors Party“. Organizatorii au pregătit shot-uri şi cocktail-uri colorate. Distracţia va începe la ora 22.00, iar intrarea este liberă.

Duminică
„Râs nervos“ la Tineretului
Iubitorii artei dramatice sunt aşteptaţi duminică de la ora 19.00, pe scena Teatrului Tineretului la spectacolul „Râs nervos“. Din distribuţie fac parte actorii Isabela Neamţu şi Cezar Antal. Preţul unui bilet este 13 lei.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite