Unde merg nemţenii în weekend?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Concurs de karaoke
Concurs de karaoke

Duminică seara puteţi să vă încercaţi talentul muzical la karaoke, în club Tonique. Amfitrionul Dan Apetrei va fi cel care vă va ajuta să treceţi cu bine prin toate genurile muzicale.

Cei care vor să-şi pună vocea la încercare vor începe concursul cu muzică uşoară românească sau cu o piesă din repertoriul internaţional, iar mai târziu, când se încinge atmosfera, se poate cânta şi muzică populară. Petrecerea va fi presărată de bancuri, glume şi premii surpriză. Show-ul va debuta la ora 22.00, iar intrarea este  liberă. 

În weekend
Moş Crăciun vine la mall 
Galeria Mall a pregătit cumpărătorilor un program special de sărbători. Vineri, de la ora 17.00, vor colinda copiii de la Liceul Particular „Aurora Ouatu“, iar sâmbătă, de la ora 15.00, cei mici se întâlnesc cu Moş Crăciun.

Sâmbătă 
Petrecere cu fulgi de zăpadă
Tinerii din Piatra Neamţ  sunt aşteptaţi mâine, de la ora 22.00, la clubul The Society, unde se dă startul petrecerii „Let it snow!“. De atmosferă şi bună dispoziţie vor avea grijă DJ Răzvan şi Gabriel Slick.

Duminică
Spectacol de tradiţii populare   
Centrul pentru Cultură Mărgineni oferă pietrenilor un spectacol de colinde şi dansuri populare. Acesta va avea loc mâine, la Căminul Cultural, iar invitata specială este cântăreaţa Maria Şalaru. Intrarea este liberă. 

„Che: Argentinianul“ la Dacia Panoramic
În acest sfârşit de săptămână la Cinematograful Dacia Panoramic rulează prima parte a filmului „Che: Argentinianul“. Regia este semnată de Steven Soderbergh, iar Benicio Del Toro îl interpretează pe Ernesto Che Guevara. Cercetările pentru acest film au durat şapte ani. Toate detaliile despre revoluţia din Cuba vor fi prezentate prin ochii lui Che Guevara, de la început, când îl întâlneşte pe Fidel Castro într-un apartament din Mexic, unde plănuiesc revoluţia prin care să scape de Batista. Un bilet costă între 4 şi 6 lei, în funcţie de ora de difuzare a filmului.

Împachetări pentru slăbit la SPA
Înainte de Sărbătorile de iarnă aveţi posibilitatea să vă modelaţi silueta cu ajutorul împachetărilor pentru slăbit. Metoda este recomandată de specialişti, atât pentru femei cât şi pentru bărbaţi. Centrul SPA recomandă împachetările cu parafango, ideale pentru eliminarea celulitei, tratarea vergeturilor sau tonifierea pielii. De asemenea, la fel de eficiente în slăbit sunt împachetările cu thalassago, care au rezultate vizibile de la prima şedinţă, iar în timp puteţi slăbi până la şapte kilograme. Împachetările durează între 60 şi 90 de minute, iar o şedinţă de parafago costă 65 de lei, iar tratamentul thalassago ajunge la 75 de lei.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite