Unde merg nemţenii în weekend?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oraşul în lumini  feerice de Sărbători
Oraşul în lumini feerice de Sărbători

În acest sfârşit de săptămână pietrenii pot ieşi seara la o plimbare în centrul oraşului. Noua imagine a urbei este una feerică, fiindcă oraşul este împodobit cu instalaţii interesante.

Sâmbătă
Costel Busuioc la Piatra Neamţ
Costel Busuioc concertează mâine la Piatra Neamţ,  de la ora 19.00. Spectacolul cuprinde colinde şi cântece de iarnă, iar biletul costă 50 de lei. Alături de tenor va fi prezentă şi soprana Diana Ţugui.

Duminică
Spectacol live cu hituri vechi
Pietrenii pot petrece, duminică, la Pizza66, unde Formaţia Feel Live va interpreta, de la ora 22.00, o serie de hituri cunoscute din muzica internaţională. Trupa garantează distracţie maximă, iar intrarea este liberă.

Mâine
Moşul vine la Galleria Mall
Galleria Mall organizează sâmbătă seară „Sărbători magice de Moş Nicolae“. Aici copiii îl vor aştepta pe Moş,  care va sta de vorbă cu cei mici şi va împărţi premii. Din program nu vor lipsi cântece, dansuri şi scenete de teatru.

Petrecere de Moş Nicolae la Society
Clubul de la telegondolă organizează sâmbătă, 5 decembrie, un concert al trupei Byron cu artistul Codruţ Dumitrescu. Formaţia adoptă stilul rock alternativ şi s-a lansat odată cu primul album intitulat „Forbidden Drama“. Preţul biletului este 15 lei. Concertul începe la ora 19.00 şi se va încheia la ora 22.00. Distracţia va continua însă cu petrecerea „Aşteptându-l pe Moş Nicolae“. Organizatorii anunţă că fetele obraznice vor primi o nuieluşă, în timp ce băieţii cuminţi nu au ce căuta în această noapte în club. Intrarea este liberă, iar muzica va fi mixată de Răzvan şi Gabriel Slick.

Oraşul în lumini feerice de Sărbători
În acest sfârşit de săptămână pietrenii pot ieşi seara la o plimbare în centrul oraşului. Noua imagine a urbei este una feerică, fiindcă oraşul este împodobit cu instalaţii interesante. Copiii şi părinţii se pot bucura de spectacolul de poveste oferit de cele 10.000 de luminiţe, 270 de figurine de mari dimensiuni, 13 kilometri de ghirlande şi 8.000 de plase luminoase. Startul Sărbătorilor a fost dat de Ziua Naţională, când pietrenii au ieşit să admire jocul de lumini din centrul oraşului şi de pe marile bulevarde.

Două filme interesante la cinema
Pietrenii pot viziona la Dacia Panoramic, sâmbătă şi duminică, „Inju, bestia din umbră” şi „Amintiri din Epoca de Aur“.  În filmul „Inju, bestia din umbră“ joacă actorii Benoît Magimel, Shun Sugata, Lika Minamoto. Cinefilii mai pot urmări şi partea a doua a filmului românesc „Amintiri din Epoca de Aur”, producţie de succes a regizorului Cristian Mungiu. Pentru spectacolul de la ora 14.00, preţul biletului este de 4 lei, iar pentru reprezentaţiile de la orele 16.00 şi 18.00 intrarea costă 6 lei.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite