Unde merg nemţenii în weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La sfârşit de săptămână, turiştii sunt aşteptaţi la sărbătorile câmpeneşti şi cele religioase care au loc în judeţ.

Sărbătoare la Mănăstirile Bistrița și Văratec

Două din cele mai cunoscute mănăstiri din județ își serbează duminică hramul prilejuit de prăznuirea sărbătoarii „Adormirea Maicii Domnului". La final de săptămână, pelerinii sunt așteptați la hramul mănăstirii Bistrita și la mănăstirea Văratec. Sărbătoare va fi duminică şi la biserica Precista (de lângă şcoala 4), unul din cele mai vechi lăcaşuri de cult din oraş.

Spectacol la ziua comunei Taşca

Cea de-a 16-a ediţie a sărbătorii localităţii de lângă Bicaz va avea loc duminică, de la ora 13.00. La manifestarea tradiţională intitulată „Flori de munte" vor fi prezenţi interpreţii Maria Dragomiroiu, Aurel Moldoveanu şi Andreea Bălan. Pe scena amplasată în parcul „Între brazi" vor mai urca formaţii locale de muzică populară şi o trupă de dans a ruşilor lipoveni din Iaşi. 

Cumpărături la reduceri în magazine 

În acest weekend, cumpărătorii au ocazia să găsească articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte la preţuri reduse. Pentru produsele de vară perioada oficială de soldare este 1 august - 31 octombrie inclusiv. Reducerile practicate în magazinele din oraş se încadrează între 30 şi 70% din preţul produsului.

 

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite