Neamt: Unde pot merge pietrenii în weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Weekend Teatru pentru toate gusturile  Pietrenii pot merge diseară la Teatrul Tineretului, unde se va juca „Râs Nervos“. Sâmbătă poate fi vizionată piesa „Herr Paul“, iar

Weekend
Teatru pentru toate gusturile 
Pietrenii pot merge diseară la Teatrul Tineretului, unde se va juca „Râs Nervos“. Sâmbătă poate fi vizionată piesa „Herr Paul“, iar duminică „Cu dragostea nu-i de glumit“. Piesele încep la ora 19.00, iar biletul costă 12 lei.

Diseară
Petrecere în stil veneţian
Clubul de la staţia de plecare a telegondolei organizează diseară „Carnevale Peroni“. Seara va fi presărată cu proiecţii video cu simboluri ale Carnavalului de la Veneţia şi vor fi acordate premii.

Vineri
Seară rock la Dracones
Tinerii sunt invitaţi, diseară, de la ora 21.00, la un concert al trupei rock Highlight Kenosis. Show-ul are loc în localul Dracones, iar intrarea este liberă. Formaţia abordează stilul metal progresiv.

Sâmbătă

Înot la piscină pentru relaxare
Dacă doriţi să scăpaţi de stres, este indicat să faceţi înot. Apa stimulează circulaţia sanguină şi tonifică musculatura corpului. Înotul ajută la depăşirea stărilor de depresie şi anxietate. Dacă vreţi să vă bucuraţi din plin de efectele pozitive, specialiştii recomandă să înotaţi de trei ori pe săptămână, de la o jumătate de oră la două ore. Intrarea la piscină pentru o şedinţă în care beneficiaţi de duş gratuit, prosop, săpun, şampon şi papuci costă 24 de lei de persoană.

Duminică

„Cele ce plutesc“ rulează  la Cinema Dacia
Cinefilii pot urmări în weekend două filme interesante la Dacia Panoramic. De la orele 14.00 şi 16.00 rulează „Cele ce plutesc“, cea mai nouă producţie a regizorului Mircea Daneliuc. Drama îi are în distribuţie pe actorii Valentin Popescu, Nicodim Ungureanu şi Olimpia Melinte. Cea de-a doua peliculă din programul cinematografului este „Puicuţele sălbatice“ în regia Vivian Naefe. Filmul care rulează de la ora 18.00 prezintă o poveste presărată cu umor, cu o gaşcă de fete care se luptă cu o gaşcă de băieţi. Preţul biletelor este între 3 lei şi 5 lei, iar la primul spectacol se acordă reducere.

Vineri

Tenis de masă la baza sportivă
ll Cei care iubesc sportul pot alege o partidă de tenis de masă la complexul de la fosta bază Relonul, unde pot închiria cinci mese de joc, palete şi mingi. Preţul este de
8 lei de persoană pentru 30 de minute şi 10 lei pentru o oră de joc. Ping-pongul poate fi practicat de tineri, vârstnici şi femei în egală măsură. Tenisul de masă este considerat un sport tehnic şi dinamic. Cei mai mulţi dintre cei care-l practică declară că se simt energici şi veseli după o astfel de partidă.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite