Neamţ: Unde pot merge nemţenii în weekend?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Neamţ: Unde pot merge nemţenii în weekend?
Neamţ: Unde pot merge nemţenii în weekend?

Vernisaj Arcadie Răileanu Pictorul aniversează 10 ani de pictură la Piatra Neamţ. Evenimentul va fi marcat printr-o expoziţie restrospectivă, găzduită de Galeria de Artă a Centrului

Vernisaj Arcadie Răileanu

Pictorul aniversează 10 ani de pictură la Piatra Neamţ. Evenimentul va fi marcat printr-o expoziţie restrospectivă, găzduită de Galeria de Artă a Centrului „Carmen Saeculare“, de la ora 17.00.

Program redus la muzee

Muzeele din oraş au trecut la grila de toamnă - iarnă. Vizitatorii pot veni în fiecare zi între orele 9.00 şi 17.00, cu excepţia zilei de luni, când este închis. Şi la cinema filmele rulează între orele 14.00 şi 18.00.

Expoziţie agricolă

Camera de Comerţ şi Direcţia Agricolă Neamţ organizează de astăzi până duminică expoziţia cu vânzare „Zilele agriculturii nemţene“. Târgul se desfăşoară în faţa punţii de acces la Ştrandul Municipal.

160 de lucrări expuse la Muzeul de Istorie

Pictorul Laurenţiu Dimişcă vă invită să descoperiţi, până la sfârşitul acestei luni, cele 160 de lucrări expuse de peste 100 de artişti din întreaga lume la Muzeul de Istorie. „Singular Art-Fest Romania by Dimişcă“ cuprinde şi lucrări semnate de cinci artişti români. Conceptul lui Laurenţiu Dimişcă este susţinut de expresivitatea unor materiale neconvenţionale: lemn, piatră, hârtie, plastic sau pânză, şi de tehnicile mixte utilizate. Muzeul este deschis zilnic, în intervalul orar 9.00 - 17.00, iar expoziţia poate fi vizitată toată luna octombrie.

„Şmecherii“ rulează la Cinema Dacia

Cinema Dacia Panoramic vă invită să vizionaţi pelicula „Şmecherii“ în regia lui Andrzej Jakimowski. Stefek are şase ani şi porneşte un război împotriva sorţii. El este convins că poate pune în mişcare un lanţ de evenimente care l-ar aduce mai aproape de tatăl său. Şmecheriile şi coincidenţele îl aduc într-un târziu pe tată lângă familie, însă întâlnirea nu este de bun augur. Stefek, disperat, îşi încearcă norocul cu o ultimă şmecherie, cea mai spectaculoasă dintre toate.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite