Neamţ: Unde pot merge nemţenii în weekend?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Neamţ: Unde pot merge nemţenii în weekend?
Neamţ: Unde pot merge nemţenii în weekend?

Vot pentru Petrodava Cetatea dacică Petrodava poate fi restaurată prin votul pietrenilor, la telefon 0900.160.440 sau cu un SMS la 1388. Votul, într-un concurs TVR, va rămâne deschis până în

Vot pentru Petrodava

Cetatea dacică Petrodava poate fi restaurată prin votul pietrenilor, la telefon 0900.160.440 sau cu un SMS la 1388. Votul, într-un concurs TVR, va rămâne deschis până în această seară, la ora 24.00.

Simpozion la Schitul Cărbuna

Mănăstirea Neamţ organizează un simpozion dedicat Ieroschimonahului Daniil Tudor. Evenimentul are loc la Schitul Cărbuna, iar duminică va fi încheiat cu un pelerinaj la Mănăstirea Petru Vodă.

Începe stagiunea teatrală

Teatrul Tineretului din Piatra Neamţ deschide stagiunea 2009-2010 cu spectacolul „Herr Paul“, de Tankred Dorst, în regia lui Radu Afrim. Reprezentaţia oficială are loc duminică, de la ora 19.00.

Tablouri ieşite din tipar la Muzeul de Istorie

Pietrenii iubitori ai artei sunt invitaţi de către pictorul Laurenţiu Dimişcă să descopere cele 160 de lucrări expuse de peste 100 de artişti din întreaga lume la Muzeul de Istorie. „Singular Art-Fest Romania by Dimişcă“ cuprinde şi lucrări semnate de cinci artişti români. Conceptul lui Laurenţiu Dimişcă este susţinut de expresivitatea unor materiale neconvenţionale: lemn, piatră, hârtie, plastic sau pânză, şi de tehnicile mixte utilizate. Muzeul este deschis zilnic, în intervalul orar 10.00 - 18.00, iar expoziţia poate fi vizitată până la finalul lunii octombrie.

„Poliţist, adjectiv“, în premieră la Piatra Neamţ

Cinefilii pietreni au ocazia la finalul acestei săptămâni să vizioneze la cinematograful din oraş cea mai nouă peliculă a lui Corneliu Porumboiu. „Poliţist, adjectiv“ spune povestea plină de intrigi a unui tânăr agent de poliţie dintr-un mic orăşel din România şi dramele pe care le întâmpină chiar de la începutul carierei. Filmul merită văzut, cel puţin pentru că a fost premiat la Festivalul de la Cannes şi ales să reprezinte România la Oscar în 2010.

Haine şi încălţăminte la preţ de chilipir

Cei care vor să-şi schimbe garderoba cu haine de sezon, fără să scoată prea mulţi bani din buzunar, mai pot vizita târgul de îmbrăcăminte şi încălţăminte până duminică. Standurile deschise în cadrul complexului comercial Aleho vă aşteaptă la cumpărături între orele 10.00 şi 18.00. Peste 40 de producători au sosit din toate colţurile ţării cu obiecte vestimentare de toamnă-iarnă, destinate pietrenilor de toate vârstele.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite