Neamţ: Unde merg nemţenii în weekend?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Neamţ: Unde merg nemţenii în weekend?
Neamţ: Unde merg nemţenii în weekend?

Astăzi Compact cântă în Clubul Gatsby  Trupa rock Compact va susţine un concert în această seară, de la ora 20.00, în Clubul Gatsby. Iubitorii formaţiei, care a împlinit anul acesta

Astăzi

Compact cântă în Clubul Gatsby 
Trupa rock Compact va susţine un concert în această seară, de la ora 20.00, în Clubul Gatsby. Iubitorii formaţiei, care a împlinit anul acesta 32 de ani de activitate, o pot urmări contra unei taxe de intrare de 30 de lei. 

Sâmbătă

Bucovina vine în Clubul Otyss
Iubitorii muzicii rock pot asista la un alt concert de excepţie susţinut mâine seară de trupa Bucovina. Spectacolul va avea loc în Clubul Otyss. Formaţia cântă în stilul vicking metal, black metal şi folk metal.

În weekend

Expoziţie de peşti fosili   
Muzeul de Ştiinţe Naturale găzduieşte o expoziţie de peşti fosili şi oligoceni. Colecţia de 600 de exemplare fosile este considerată cea mai importantă din Europa. Intrarea costă 3 lei pentru adulţi şi 1,5 lei pentru copii.

90 de ani de la înfiinţarea FC Ceahlăul
Suporterii echipei Ceahlăul sunt aşteptaţi mâine să sărbătorească 90 de ani de la înfiinţarea clubului FC Ceahlăul Piatra Neamţ. Formaţia de la poalele Pietricicăi va disputa, începând cu ora 16.00, meciul împotriva echipei Unirea Alba Iulia. Microbiştii pot intra gratuit pe Borzoghean. La finalul meciului din primul eşalon, spectatorii pot rămâne să urmărească un joc amical care va reuni pe teren două generaţii ale Ceahlăului, printre care şi legendara echipă de aur care a jucat şi împotriva Juventus-ului, dar şi o selecţionată a ziariştilor din Neamţ.

Triplă aniversare la Muzeul de Istorie

Complexul Muzeal Judeţean Neamţ susţine mâine o sesiune ştiinţifică dedicată unei serii de trei aniversări. Vor fi marcaţi 125 de ani de la descoperirea aşezării eponime a culturii Cucuteni, 75 de ani de la înfiinţarea Muzeului de Istorie şi Arheologie Piatra Neamţ, precum şi 30 de ani de cercetări în situl arheologic Poduri-Dealul Ghindaru. La triplul eveniment sunt prezenţi istorici, muzeografi şi arheologi. Vizitatorii vor putea în acest sfârşit de săptămână să viziteze încă opt săli care au fost reorganizate, precum şi expoziţia dedicată lui Constantin Mătase.

Cocktail gratuit pentru fete la Clubul Society

Sâmbătă seara, Club Society vă invită la petrecerea High Society Girl. Toate domnişoarele care vor fi prezente în club înainte de ora 23 vor primi un cocktail gratuit. Invitatul special al serii va fi Răzvan, rezident Greco Club din Creta. În warm-up va cânta rezident Gabriel Slick. Clubul de la staţia de plecare a telegondolei îşi începe programul  de distracţie cu muzică de club la ora 20.00.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite