Una dintre victime a fost transportată cu elicopterul la Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Incendiul a izbucnit în camera în care se aflau cei patru bărbaţi, cel mai probabil de la hainele lăsate la uscat pe soba din tablă care s-a încins.

Fumul a fost sesizat, din întâmplare, de una dintre alte două persoane care dormeau în cealaltă cameră, în jurul orei 2.00. „Unul dintre cei doi din camera alăturată a ieşit să fumeze o ţigară şi a simţit miros de fum. Apoi a auzit strigăte. A încercat să deschidă uşa, dar a constatat că este blocată şi atunci a spart-o", a precizat Ion Dandu, rudă cu victimele.

În încăperea cuprinsă de flăcări se aflau Viorel Ţăpuc (40 de ani), care a suferit arsuri de gradul II şi III pe faţă şi pe membre, Emil Panţâru (21 de ani), care a suferit arsuri de gradul II şi III pe 80% din suprafaţa corpului, Vlad Ioan Ţepeş (20 de ani), care a suferit arsuri de gradul II şi III pe 20% din suprafaţa corpului şi Gavril Panţâru (51 de ani), care a suferit arsuri pe faţă şi membre.

Cele patru victime au fost transportate cu caii şi cu un tractor articulat forestier până la ambulanţe, care le-au transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţe Neamţ. După-amiază, un elicopter SMURD l-a transportat pe cel mai grav, Emil Panţâru, la Spitalul de Arşi din Bucureşti.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite