Un şofer nemţean s-a ciocnit cu o căruţă după care a vrut să muşamalizeze accidentul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto arhivă
Foto arhivă

Accidentul a avut loc marţi seara, în localitatea nemţeană Roznov, iar şoferul a părăsit locul faptei şi şi-a trimis fiul la poliţie pentru a cere autorizaţia de reparaţie a maşinii.

Şoferul, de 52 de ani, nu a păstrat direcţia corespunzătoare faţă de o căruţă încărcată cu lemne, care circula pe traseul Tazlău - Roznov fără a fi semnalizată corespunzător pentru deplasarea pe timp de noapte. „În urma impactului, pasagera din căruţă, o minoră, în vârstă de 17 ani, a căzut pe carosabil, suferind un traumatism umăr drept, un traumatism şold drept şi un traumatism coloană cervicală. După producerea accidentului, conducătorul auto s-a înţeles cu căruţaşul ca acesta să declare că tânăra s-a dezechilibrat şi a căzut din căruţă", a precizat inspectorul principal Cătălina Bădeanu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ.

Bărbatul a părăsit locul accidentului fără a sesiza poliţia, după care şi-a trimis fiul la poliţie pentru a cere autorizaţia de reparaţie a maşinii. „Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie şi mărturie mincinoasă", a adăugat Cătălina Bădeanu.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite