Un nemţean băut şi fără permis a intrat într-un atelaj hipo

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de 23 de ani a provocat un accident în localitatea Dămuc din Neamţ. Evenimentul a avut loc pe 23 ianuarie 2012, în jurul orei 17:55, pe drumul judeţean 127A.

Din investigaţiile poliţiştilor s-a stabilit că T. Gheorghe, din comuna Dămuc, a urcat la volanul unei maşini fără să aibă permis de conducere şi după ce a consumat băuturi alcoolice. Din cauza poleiului de pe şosea şi a neadaptării vitezei a derapat şi s-a ciocnit de un atelaj hipo.

Nemţeanul vinovat a luat maşina de la locul producerii accidentului, a parcat-o în curtea unei femei din comună şi s-a dus împreună cu femeia care se afla în dreapta lui la Spitalul Municipal Gheorgheni din Harghita.

Neatenţia a băgat în spital o şoferiţă din Neamţ

Pasagerii din atelajul hipo au fost transportaţi la Spitalul Municipal Neamţ.

În urma controlului cu etilotestul, s-a stabilit că T. Gheorghe avea o concentraţie de 0,07 mg/l alcool în aerul expirat. Acestuia i s-a făcut dosar penal pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere, părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie, modificarea locului accidentului şi vătămare corporală din culpă.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite