Un nemţean a murit strivit sub tractor în timp ce repara utilajul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul, de 60 de ani, a decedat înainte ca echipajele de la descarcerare şi cel de la SMURD să ajungă la faţa locului. Un alt nemţean şi-a pierdut viaţa la începutul săptămânii după ce a căzut cu tractorul în Bistriţa.

Un sexagenar din comuna nemţeană Români a decedat miercuri, în jurul orei 16.00, după ce tractorul pe care încerca să-l repare s-a prăbuşit. „Echipajul de descarcerare şi cel de la SMURD au plecat să-i acorde primul ajutor, dar persoana decedase deja", a declarat căpitanul Iulian Jugan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Neamţ.

Un alt nemţean şi-a pierdut viaţa după ce a căzut cu tractorul în râul Bistriţa. Bărbatul a căzut în apă luni noaptea, însă scoaterea utilajului şi a trupului neînsufleţit a fost posibilă abia pe 1 noiembrie, când a fost oprită apa pe canul de aducţiune al Hidrocentralei Electrice.

„În ziua de 31 octombrie, în jurul orei 22.00, în timp ce I. Neculai, de 55 de ani, din comuna Podoleni, judeţul Neamţ, conducea tractorul proprietate pe malul stâng al canalului de aducţiune al Hidrocentralei Electrice a căzut în canal", a spus inspectorul principal Cătălina Bădeanu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ.

Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Neamţ în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei decesului.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite