Un nemţean a ajuns în comă la spital după ce a fost lovit cu o scândură în moalele capului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victima a fost transferată la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi
Victima a fost transferată la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi

Incidentul s-a petrecut noaptea trecută, într-un bar din comuna Gârcina, iar victima a fost transferată la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi.

„În noaptea de 15 spre 16 septembrie, în jurul orei 01.15, Poliţia municipiului Piatra Neamţ a fost sesizată de Spitalul Judeţean Neamţ, despre faptul că a fost adus, pentru acordarea de îngrijiri medicale, în stare de comă, un bărbat, care prezenta lovituri în zona capului", a precizat inspectorul principal Cătălina Bădeanu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ.

Bărbatul de 49 de ani a fost lovit în cap cu o scândură de un tânăr de 17 ani. După ce au consumat alcool la un bar din comuna nemţeană Gârcina, cei doi s-au luat la ceartă, iar tânărul a pus punct scandalului aplicându-i victimei o lovitură în moalele capului.  

„Victimei i s-a stabilit diagnosticul fractură temporalo - frontală parietală stânga cominutivă cu înfundare, fiind transferată la Spitalul de Neurochirurgie Iaşi. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe şi, în funcţie de concluziile medico- legale, se va face cu exactitate încadrarea juridică a faptei", a adăugat Cătălina Bădeanu.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite