Un minor de 17 ani din Neamţ i-a retezat degetul cu o seceră unui băiat de 16 ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Incidentul a avut loc aseară, în comuna Mărgineni, iar victima a fost transportată la Iaşi, la Secţia de Chirurgie Plastică.

Victima, un băiat de 16 ani, a cerut ajutorul poliţiştilor duminică seara, printr-un apel la numărul unic de urgenţe 112.

„În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că, în seara respectivă, în jurul orei 20.30, minorul s-a întâlnit, în satul Hoiseşti din comuna Mărgineni, cu F.R., de 17 ani, din aceeaşi localitate. Între cei doi tineri s-a iscat un conflict spontan, în timpul minorul de 17 ani l-a deposedat pe primul de o seceră pe care o avea asupra sa şi l-a înjunghiat în spate", a spus inspectorul principal Cătălina Bădeanu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ.

Pe lângă rana din spate, bâiatul a rămas şi fără degetul mare de la mâna dreaptă, care i-a fost retezat cu aceeaşi seceră în timpul altercaţiei.

„Pe numele agresorului a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală gravă, iar minorul agresat a fost transportat la Secţia Chirurgie Plastică Iaşi, în urma stabilirii diagnosticului de amputaţie traumatică deget nr. 1 la mâna dreapta şi plagă dorsală produsă prin înjunghiere", a adăugat Cătălina Bădeanu.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite