Un adolescent din Neamţ şi-a zdrobit degetele în valţurile unui tractor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accidentul s-a produs pe un teren agricol din comuna Dumbrava Roşie
Accidentul s-a produs pe un teren agricol din comuna Dumbrava Roşie

Din cauza complexităţii traumatismului, minorul de 16 ani a fost transportat la spitalul din Iaşi. Tânărul îşi băgase mâna în mecanismul de depănuşare a porumbului ataşat la utilajul agricol.

Accidentul s-a produs marţi seară, în jurul orei 18.20 în timp ce S. Mihai, de 38 de ani, conducea un tractor prevăzut cu un dispozitiv mecanic de depănusare, pe un teren agricol din comuna Dumbrava Roşie.

Ionuţ M. rămasese captiv cu unul dintre braţe între mecanismele utilajului agricol, iar la sosirea echipajelor de intervenţie victima avea mâna zdrobită, scoasă din utilaj.

Un minor, în vârstă de 16 ani, din comuna Dumbrava Roşie, a introdus mâna dreaptă în valţurile de expulzare ale mecanismului. Minorul a suferit un traumatism complex la degetele 2- 5, fiind transportat la un spital din municipiul Iaşi", se arată în comunicatul de presă al IPJ Neamţ.

"Victimei i s-au aplicat pansamente compresive, iar medicul sosit la faţa locului cu echipajul Serviciului de Ambulanţă i-a administrat medicamente şi soluţii intravenoase", a precizat căpitanul Iulian Jugan purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ.

După ce a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Neamţ, tânărul a fost transferat la un spital din Iaşi.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite