Ultima zi de vot în campania „Profesorii cu care Neamțul se mândreşte“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Campania demarată de „Adevărul", în care nemțenii îşi pot vota dascălul preferat, este la final. Azi este ultima zi când îşi cititorii își pot alege profesorul favorit.

„Adevărul" a publicat lista cu dascălii nominalizaţi pe neamt.adevarul.ro, unde cititorii îi pot vota şi îşi pot spune părerea despre activitatea unui profesor. Cititorii vor afla poveştile de viaţă ale dascălilor din Top 5, după ce se vor desemna finaliştii.

START VOT! Timp de două săptămâni poţi alege profesorii cu care Neamţul se mândreşte

Dascălii nominalizaţi în campania „Profesorii cu care Neamțul se mândreşte"

Clasamentul final va fi realizat în urma unei medii aritmetice a voturilor cititorilor şi după consultarea unui juriu de specialitate şi a redacţiei „Adevărul". Poveştile celor cinci finalişti vor fi publicate de la ultimul loc până la primul.

Reputaţie, integritate, activităţi şi inovaţie

Criteriile care au stat la baza nominalizării şi de care cei care votează sunt sfătuiţi să ţină cont sunt următoarele:

Reputaţie şi integritate. Ţineţi cont de cât de cunoscut este profesorul pe plan local, pentru faptele sale bune şi pentru dăruirea sa în relaţia cu elevii! Este cunoscut drept „făuritorul de olimpici"? A combătut abandonul şcolar?

CV-ul profesorului. Studiile aprofundate, activităţile extraşcolare, cursurile de specializare, cărţile publicate şi premiile obţinute pentru efortul depus?

Inovaţie şi cercetare. Dacă a contribuit la inovarea metodelor de predare în şcoală, dacă a făcut meditaţii cu elevii, dacă este membru în vreo comisie de cercetare ori a făcut proiecte prin care a reuşit să doteze şcoală cu logistică performantă?

Inovaţie şi cercetare

Dacă a contribuit la inovarea metodelor de predare în şcoală, dacă a făcut meditaţii cu elevii, dacă este membru în vreo comisie de cercetare ori a făcut proiecte prin care a reuşit să doteze şcoală cu logistică performantă?

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite