Neamţ: Miss-uri la Turnul lui Ştefan cel Mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Neamţ: Miss-uri la Turnul lui Ştefan cel Mare
Neamţ: Miss-uri la Turnul lui Ştefan cel Mare

Patru frumoase vor reprezenta România peste hotare

Candidatele la coroniţe au defilat pe podium în costume de baie şi în rochii de seară.

Pietrenii adunaţi aseară în piaţa din cadrul ansamblului Curtea Domnească au avut parte de momente pline de graţie şi strălucire. 25 de tinere din toată ţara s-au întrecut pe podiumul amenajat la Curtea Domnescă pentru a cuceri titlurile de miss care le trimit automat în finalele internaţionale organizate în diferite ţări din Europa şi Asia. Competiţia a făcut parte din cea de-a doua ediţie a „Fashion Performance Festival“, eveniment ce a transformat oraşul, timp de o săptămână, în „capitala frumuseţii”.

Spectacol ameninţat de ploaie


Pe scena amenajată în faţa Turnului lui Ştefan cel Mare, fetele au luat ochii pietrenilor, după ce au defilat în costume de baie şi rochii de seară. Între probele de concurs, asistenţa a urmărit ultimele colecţii de modă semnate de designerii Cătălin Botezatu (lenjerie intimă), Agnes Toma (rochii de mireasă) şi Oana Săvescu (rochii de seară). „Mi-a fost teamă că ploaia care ne ameninţa o să strice concursul, dar am avut norocul ca norii să se risipească”, a spus Magda Marinescu, o mămică ce-şi adusese fetiţa să vadă pe viu un concurs de modele.

„Miss Universe România” a jurizat la masa sponsorilor


Concursul a avut două jurii, unul din ele, al sponsorilor, fiind prezidat de „Miss Universe România 2009”. Raluca Conache, singura pietreancă participantă, a fost răsplătită cu premiul special al juriului chiar de Bianca Elena Constantin. Festivitatea de decernare a titlurilor mult râvnite a avut loc spre miezul nopţii, în acordurile melodiilor lui Michael Jackson.
„După părerea mea, echipa de fete de la acest concurs a fost una dintre cele mai bune cu care am lucrat, deşi între ele au fost diferenţe de vârstă şi de experienţă”, a precizat Marius Secelanu, organizator al evenimentului la care parteneri au fost Primăria şi Consiliul Local.

Premiantele concursului

Alexandra Jitaru (Constanţa) - Miss Globe International
Alina Mârţ (Bucureşti) - Miss Turism Metropolitan
Maria Lia Bledea (Sighetul Marmaţiei) - Miss Intercontinental
Roxana Şandru (Constanţa) - Miss Supranational
Raluca Conache (Piatra Neamţ) - premiul special al sponsorilor
Mădălina Găvruş (Satu Mare) - locul II
Ioana Chiperzan (Baia Mare) - locul III

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite