Tupeu de hoț la Neamț: furau panouri tip parazăpadă și le transportau cu mașina fără să aibă permis de conducere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei tineri au fost prinși de polițiști în timp ce scoteau din pământ panourile metalice de protecție care protejau un drum din comuna Icușești. Cu o noapte în urmă, șoferul fără carnet fusese cărăuș pentru încă un transport de panouri vândute la un centru de fier vechi din Piatra Neamț.  

Cei trei hoți au fost surprinși în flagrant de polițiști în noaptea de 23/24 decembrie în timp ce sustrăgeau, de pe marginea drumului comunal 83, care face legătura între satele Icușești și Bălușești, 14 panouri metalice tip parazăpadă.

La vederea polițiștilor, N. Claudiu, de 22 de ani, din comuna Alexandru cel Bun, P. Ionel, de 24 de ani, și B. Suzana, de 19 ani (ultimii doi din comuna Pângărați) au încercat să fugă cu o autoutilitară, abandonând bunurile care urmau să fie încărcate în mașină.

Autovehiculul a fost urmărit, iar în momentul opririi, la volan a fost identificat P. Ionel, care nu deține permis de conducere.

„În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit că în noaptea de 20/21 decembrie, P. Ionel, B. Constantin, de 21 de ani, din comuna Alexandru cel Bun și B. F., de 17 ani, din comuna Pângărați, au sustras, din același loc, 20 de panouri metalice, pe care le-au transportat, cu aceeași autoutilitară, la un centru de colectare a fierului vechi din municipiul PiatraNeamț", se arată în comunicatul oficial al Poliției Neamț.

Cele 20 de panouri, tip parazăpadă, au fost recuperate.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, iar P. Ionel este cercetat și pentru conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite