Trei spectacole în ultima zi a Festivalului de Teatru de la Piatra Neamţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Publicul poate urmări miercuri seară ultimele reprezentaţii din cadrul celei de-a 26 ediţii a evenimentului teatral. Vezi aici programul celor trei piese de teatru care vor închide festivalul de la Piatra Neamţ.  

Iubitorii teatrului pot urmări de la ora 18.00 piesa „Aeroport" de Ştefan Caraman, în regia lui Ion Ardeal Ieremia, care va fi jucată în spaţiul de la Tabăra Şcolară Cozla. Spectacolul face parte din repertoriul Teatrului Naţional Timişoara şi îi are în distribuţie pe actorii Alina Reus şi Romeo Ioan.

Două ore mai târziu, pe scena Colegiului Naţional „Petru Rareş" vor urca actorii Teatrului Mic din Bucureşti care vor juca piesa „Crazy Stories in the City", un spectacol de Arcadie Rusu. Din distribuţie fac parte actorii Oana Albu, Vitalie Bantaş, Avram Birău, Galina Bobeică şi Ruxandra Enescu.

Reprezentaţia care va închide Festivalul este „Jocul de-a adevărul", un spectacol de Lia Bugnar, în regia lui Ştefan Iordănescu, realizat de Teatrul Tineretului în colaborare cu Teatrul pi Buni. Publicul poate vedea reprezentaţia susţinută de actorii pietreni de la ora 21.30, la Club „Tonique", iar intrarea este gratuită.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite