Trei reprezentaţii teatrale în weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Publicul iubitor de artă dramatică este invitat să urmărească două spectacole organizate de Teatrul Tineretului. „Oo!“ şi „Cinci minute miraculoase la Piatra Neamţ“ sunt reprezentaţiile actoriceşti care pot fi urmărite în acest weekend.

Cele două piese au mai fost jucate în stagiunile trecute şi se adresează în special celor care nu au avut şansa să le vizioneze de prima dată. „Sunt spectacole cu succes la public şi de aceea am hotărât să le reluăm“, a declarate Liviu Timuş, directorul TT-ului. Piesa „Oo!“, regizată de Alexandru Dabija, este o creaţie colectivă după Ion Creangă şi este una dintre producţiile de la Teatrul Tineretului care a adus în ultimul timp cele mai multe premii. Reprezentaţia este programată pentru astăzi începând cu ora 20.


„Voi merge în weekend la teatru. Eu merg frecvent şi îmi face plăcere să văd acelaşi spectacol de mai multe ori pentru că nu e niciodată la fel“, a spus Vlad Drăghescu, un tânăr interesat de actorie. Sâmbătă şi duminică, la orele 19, a fost programat spectacolul „Cinci minute miraculoase în Piatra Neamţ“, după un text de Peca Ştefan, în regia Anei Mărgineanu. Criticii de specialitate spun că spectacolul prezintă o lume inspirată de realitatea imediată.  Preţul unui bilet la teatru este de 13 lei pentru un loc în sală. 

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite