Neamt: Traseele care au suferit modificări

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Neamt: Traseele care au suferit modificări
Neamt: Traseele care au suferit modificări

Măsura defalcării traseelor efectuate de „Troleibuzul” a fost luată pentru optimizarea transportului public în comun asigurat pe raza municipiului, dar şi pentru reducera cheltuielilor

Măsura defalcării traseelor efectuate de „Troleibuzul” a fost luată pentru optimizarea transportului public în comun asigurat pe raza municipiului, dar şi pentru reducera cheltuielilor societăţii. „Cu această ocazie au fost scoase din uz zece autobuze vechi, cu un consum de 47 de litri de motorină la 100 de kilometri parcurşi. Autobuzele care sunt folosite acum, marca «Haiger», consumă doar 20 de litri la suta de kilometri”, a menţionat Ioan Cucoreanu, directorul de la Urbtrans.

Cele trei trasee care au suferit modificări începând de ieri sunt Speranţa-Dărmăneşti, Speranţa-Sarata şi Ocol-Sarata. Pentru primele două, călătorii ajung cu autobuzul până la staţia de la Colegiul „Cartianu”, după care trebuie să ia un troleibuz. În mod similar, cei care pleacă din staţia Ocol trebuie să coboare în oprirea unde este dispeceratul „Troleibuzul” din Dărmăneşti. Cu un bilet de 1,5 lei, pietrenii pot merge cu troleul spre orice destinaţie din oraş situată pe linia electrică, condiţia fiind aceea de a nu depăşi o oră de la taxarea tichetului. „Este şi dezavantajul că oamenii trebuie să coboare pentru a lua alt mijloc de transport”, a precizat Cucoreanu.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite