NEAMŢ: Transportatorii locali, obligaţi să intre în legalitate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
NEAMŢ: Transportatorii locali, obligaţi să intre în legalitate
NEAMŢ: Transportatorii locali, obligaţi să intre în legalitate

Ca urmare a articolelor apărute în „Adevărul de Seară”, transportatorii au fost somaţi să afişeze orarele şi traseele în staţii

Mai citiţi:


Trasee şi orare ţinute „la secret“


Călătorii denunţă bătaia de joc din staţii

Inspectorii din primărie au analizat, în perioada 24 – 28 august, situaţia transportului public local. Sesizările făcute de călători şi articolele apărute în cotidianul nostru s-au soldat cu o adresă trimisă către toate societăţile de transport public în comun prin care li se cere afişarea programului de transport în fiecare staţie din oraş.

Conform reprezentanţilor primăriei, unii transportatori s-au conformat imediat, însă mai sunt firme care nu s-au grăbit să vină în ajutorul clienţilor. Aceştia mai au termen până la finele lunii septembrie pentru a intra în legalitate.


Dacă firmele responsabile de transportul în comun sunt puse acum la cheltuială, călătorii sunt mulţumiţi de faptul că nu vor mai sta în staţii minute în şir în aşteptarea unui microbuz salvator. „Era şi timpul să se ia o măsură. Stăm în staţii şi microbuzele nu mai vin. Nu se poate să-şi bată joc de noi la nesfârşit”, a declarat indignată Mirela Beciu, educatoare.

Citiţi mai multe detalii în "Adevărul de Seară" de miercuri, 2 septembrie

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite