Transportatorii, invitaţi să-şi prelungească autorizaţiile pentru acest an

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Începând cu 9 ianuarie, autorităţile locale aşteaptă transportatorii din Roman să-şi vizeze autorizaţiile taxi pentru anul 2012.

Pentru vizarea autorizaţiilor, patronii firmelor de taximetrie trebuie să complete o cerere tipizată şi să aducă copii după certificatul de înregistrare al firmei, dovada faptului că maşinile pe care le administrate sunt ale lui, copie după asigurarea pasagerilor şi a bagajelor, copie după autorizaţia de transport şi copie după autorizaţia taxi. De asemenea aceştia trebuie să-şi elibereze un certificat fiscal de la Direcţia de Taxe şi Impozite Locale. Următorul pas este achitarea unei părţi din taxa pentru locul de aşteptare a clienţilor, plata taxei de vizare anuală şi a celei de autorizare.

În total, aceştia trebuie să scoată din buzunar 12 euro per maşină pentru locul de aşteptare a clienţilor, 50 de lei viza taxa de vizare anuală, 350 lei autorizaţia de transport, valabilă 5 ani şi 350 lei pentru autorizaţia de taxi

Taximetriştii independenţi şi-au înfiinţat propriul dispecerat

Dosarele sunt aşteptate până pe 3 februarie, la Biroul Unic din cadrul Primăriei Municipiului Roman, în fiecare zi, în intervalul 09.00- 12.00. Autorizaţiile se pot lua din acelaşi birou, la două zile după depunere.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite