Neamţ: Trafic blocat în centrul oraşului (VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Neamţ: Trafic blocat în centrul oraşului (VIDEO)
Neamţ: Trafic blocat în centrul oraşului (VIDEO)

La orele prânzului, maşinile au mers în coloană pe toată lungimea bulevardului Decebal

Traficul rutier pe principalele artere din Piatra Neamţ a fost un coşmar pentru şoferii care au circulat astăzi prin zona centrală a oraşului. La orele amiezii, o coloană de maşini se întindea pe tot bulevardul Decebal, cuprinzând intersecţiile de la Casa de Cultură şi Muzeul de Istorie, pe sensul de mers dinspre cartierul Precista spre Mărăţei.

„Aşa e întotdeauna când e sărbătoare aşa cum e azi Sfânta Parascheva, iar oamenii au liber. Mai e şi meciul de diseară al României”, a găsit explicaţia pietreanul Ilie Mardare.

Traficul rutier a mai fost „paralizat” în perioada de vară, atunci când străzile oraşului era aglomerate de maşinile nemţenilor care reveniseră în concediu din ţările străine. 

„Aşa era şi atunci, tot «bară la bară» se circula. Nici acum nici în vară nu vedeai vreun poliţist de la Rutieră care să dirijeze traficul”, a spus un taximetrist. 

Get the Flash Player to see this player.

fileType=single url=/editor_files/Flash/trafic Decebal.flv width=320 height=240 loop=false play=false downloadable=true fullscreen=true displayNavigation=true displayDigits=true align=left dispPlaylist=none playlistThumbs=false

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite