Rezultate titularizare 2011 Neamţ UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

616 cadre didactice vor să ocupe cele 57 de posturi titularizabile. Rămâi pe neamt.adevarul.ro pentru a afla rezultatele examenului de titluarizare.

Rezulatele examenului de titularizare au fost afișate începând cu ora 18.33 pe site-ul Ministerului Educației.

VEZI AICI ce notă ai luat.

 431 de candidaţi au susţinut săptămâna trecută proba scrisă la centrul de la Şcoala nr. 2 din Piatra Neamţ şi la Colegiul „Spiru Haret", iar 185 de cadre didactice au dat testarea la Colegiul Naţional „Calistrat Hogaş". Pentru cele două centre de examinare organizate în Neamţ se înscriseseră în total 734 de candidaţi, dar 118 nu s-au prezentat, iar concurenţa pe cele 57 de posturi titularizabile a scăzut de la 13, la 10 un pe loc.

Citeşte şi:

Titularizare 2011 Concurenţă de 13 candidaţi pe un loc la catedră în Neamţ

După modelul de la Bacalaureat, în fiecare sală de examinare au fost montate camere video pentru supravegherea candidaţilor. În urma acestei măsuri, un candidat care a încercat să copieze a fost surprins de supraveghetori şi a fost eliminat din concurs.

Judeţul Neamţ este unul dintre cele 11 centre de evaluare din ţară, aici fiind corectate 4.000 de teze, la două discipline.

Calendarul concursului de titularizare:

18 iulie - Afişarea rezultatelor

18-19 iulie
- Depunerea şi înregistrarea contestaţiilor

21 iulie
- Afişarea rezultatelor finale

22 şi 25 iulie
- Şedinţă publică, etapa I Repartizarea la nivelul centrului de concurs a candidaţilor care au obţinut cel puţin nota 7.00 pe posturile/catedrele vacante titularizabile

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite