Neamt: Tinerii cresc veniturile weed shop-urilor din oraş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Neamt: Tinerii cresc veniturile weed shop-urilor din oraş
Neamt: Tinerii cresc veniturile weed shop-urilor din oraş

Indiferent de preţuri, cele două magazine din Piatra nu duc lipsă de clienţi

Profilul amatorului de senzaţii tari este tânărul de bani gata, care, deşi nu ştie ce cumpără, îşi asumă riscul doar de dragul anturajului sau al imaginii.

Locul fostului gostat din cartierul Precista este ocupat acum de un weed shop, care este destul de aglomerat în timpul nopţii. Întrebat despre ce presupune de fapt afacerea sa, proprietarul a refuzat să dea vreun detaliu pe motiv că nu vorbeşte cu presa. De acelaşi refuz ne-am lovit şi în cazul proprietarilor magazinului din cartierul Dărmăneşti. Clienţii acestor magazine sunt în general tineri dornici de senzaţii tari. Chiar dacă recunosc că mai cumpără „din când în când" astfel de ierburi, aceştia se feresc să-şi deconspire identitatea.

„Mai cumpăr plicuri la 20 sau la 40 de lei. De obicei, îmi fac o ţigară şi cam atât. Prefer astfel de ierburi pentru că nu dau dependenţă ca cele ilegale. Nu mi se par atât de scumpe, dar nici nu cumpăr foarte des", a declarat Bogdan, un tânăr de 25 de ani.

Campania declanşată la nivel naţional împotriva magazinelor care vând „produse vegetale cu potenţial halucinogen redus" i-a alertat şi pe comercianţii din Piatra Neamţ, care adoptă o atitudine defensivă, refuzând să stea de vorbă cu presa.

Acceptă şi comenzi online

Cei care vor să rămână cu adevărat consumatori anonimi apelează la comenzile online. Firma garantează din start confidenţialitate, iar marfa le este livrată prin curier rapid.

Tot ceea ce trebuie să facă este să completeze un formular, unde declară pe propria răspundere că sunt majori şi că sunt în deplinătatea facultăţilor mentale. Plata se face prin virament bancar.

Preţurile produselor din weed shop

99 de lei: trei grame de plante etnobotanice rare;

party pills: 20 de lei o capsulă;

50 de lei: un gram de plante etnobotanice rare;

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite