Termen prelungit pentru pietrenii care solicită ajutoare la încalzire

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pietrenii care sunt interesați să beneficieze de facilitățile acordate pentru plata facturii pe perioada sezonului rece mai pot depune actele până la sfârșitul lunii noiembrie. Cererile se centralizează la registratura Primăriei.

S-a prelungit din nou termenul pentru cei care vor să beneficieze de ajutoare la căldură. Pentru cei care utilizează gaze naturale sau lemne, venitul maxim nu trebuie să depășească suma de 615 lei pe membru de familie ca să beneficieze de sprijinul financiar acordat pentru plata încălzirii.

Cererile care se găsesc la asociațiile de proprietari, sau la Primăria Piatra Neamț, trebuie completate și depuse împreună cu declarațiile pe propria răspundere.

Pot primi ajutor la încălzire atât locuitorii din Piatra Neamţ care sunt branşaţi la sistemul centralizat, cât şi cei care utilizeazăpentru încălzirea locuinţei gaze naturale sau lemne.

Actele care să confirme cele scrise în declaraţia pe propria răspundere vor fi prezentate de beneficiari în momentul în care se vor face anchetele sociale.

La ancheta socială, beneficiarii de subvenţii trebuie să prezinte copii ale actelor de identitate pentru toţi membrii familiei, dovada veniturilor declarate în cerere şi certificatul fiscal eliberat de Direcţia de Taxe şi Impozite.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite