Neamţ: Taximetriştii de la Unic, speriaţi de modificările din trafic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Neamţ: Taximetriştii de la Unic, speriaţi de modificările din trafic
Neamţ: Taximetriştii de la Unic, speriaţi de modificările din trafic

Cei mai afectaţi de noile reguli de trafic dispuse de autorităţi par să fie taximetriştii, care staţionează în parcarea din faţa complexului Unic. Fiind o zonă comercială, strada este

Cei mai afectaţi de noile reguli de trafic dispuse de autorităţi par să fie taximetriştii, care staţionează în parcarea din faţa complexului Unic.

Fiind o zonă comercială, strada este intens circulată şi nu de puţine ori breteaua rutieră se blochează din cauza maşinilor care parchează în afara locurilor marcate special pentru acest lucru.

„Nu vom mai avea cum să ieşim din parcare pentru că permanent vor trece maşini spre bulevardul Dacia. În plus, ca să onorăm comenzile clienţilor, va trebui să ocolim mult, iar oamenii vor fi nemulţumiţi“, spun taximetriştii speriaţi de instituirea sensului unic şi pe străduţa din faţa complexului comercial.

„Analizăm posibilitatea de a le amenaja o parcare «în spic» pentru a le permite ieşirea cu uşurinţă. De asemenea, ca să poată merge spre orice direcţie doresc, vrem să mutăm locurile de parcare spre colţul intersecţiei, înspre Piaţa Ştefan cel Mare“, le răspunde viceprimarul.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite