Târgu Neamţ văzut de sus!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cumperi cinci cărţi „Jules Verne“ şi te ridici cu balonul deasupra oraşului. S-au desemnat câştigătorii tombolei Orange care vor zbura sâmbătă şi duminică în centrul urbei. Nemţenii care vor vizita caravana „Adevărul“ din Piaţa Centrală mai au o şansă.

După două încercări ratate din cauza vremii, norocul le-a surâs piloţilor balonului Orange. „Am vrut să ne ridicăm deasupra casei lui Creangă şi a Cetăţii Neamţului două zile la rând. La a treia încercare am putut admira de la înălţime bojdeuca şi cetatea medievală“, a spus pilotul Mihai Ilie.

Locuitorii din Humuleşti au ieşit din case pentru a urmări cu privirea zborul lent al vehiculului. „Am văzut balonul de jos şi am urcat aici, pe deal, ca să-l privesc de aproape. Cred că mâine vin şi eu cu mama la Piatra pentru că vreau să zbor“, a spus fericit Eduard Maftei (9 ani).

Provocarea lansată de Orange şi „Adevărul“ continuă până duminică. Aseară au fost desemnaţi noi câştigători ai tombolei. „Am avut 73 de nemţeni înscrişi la Orange Shop. Printre câştigători se numără Neculai Amariei, Ana Nechita şi Dragoş Muşat“, a declarat Dragoş Huian, reprezentant Orange.

Vedeţi Neamţul cu balonul

Primul curajos care vrea să admire oraşul de sus este Neculai Amariei (43 de ani), din Piatra Neamţ. „Mă aştept să trăiesc o senzaţie deosebită. Voi merge duminică în Piaţa Centrală să experimentez zborul cu balonul“, a spus Neculai Amariei.

Şi Dragoş Muşat (21 de ani) abia aşteaptă să se vadă în nacelă. „N-am rău de înălţime şi cred că va fi o experienţă unică. N-am zburat niciodată. Din acest motiv m-am şi înscris la tragerea la sorţi“, spune Dragoş.

Înscrierile vor continua sâmbătă şi duminică, zile în care puteţi profita de caravana „Adevărul“, prezentă în Piaţa Centrală. Puteţi să vă înălţaţi la 50 de metri cu balonul, cumpărând cel puţin cinci cărţi din seria „Jules Verne“. Veţi primi un talon care trebuie completat pentru tragerea la sorţi şi aveţi asigurat un loc în nacelă. Preţul unei cărţi este 11,99 de lei.

Recomandarea organizatorilor este să purtaţi îmbrăcăminte sport şi să nu uitaţi aparatul de fotografiat şi camera de filmat acasă.

Fii pe fază! A început aventura
Caravana „5 săptămâni în balon“ a ajuns astăzi în Piatra Neamţ. Înscrie-te în promoţie în orice Orange Shop sau Orange Store din oraş şi poţi câştiga un loc în nacelă. Surprinde balonul Orange în fotografii cât mai originale, postează-le pe www.facebook.com/orangeromania, convinge-ţi prietenii să voteze şi poţi fi unul dintre cei 3 câştigători ai unui zbor liber cu balonul deasupra oraşului, în perioada 15-19 septembrie. Urmăreşte aventurile balonului Orange prin ţară în poze şi filmări pe www.5saptamaniinbalon.ro, în ziarul „Adevărul“, pe pagina Orange de pe Facebook sau pe pagina balonului Orange de pe Twitter.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite