Suplimentare de fonduri pentru tichetele valorice acordate pietrenilor săraci

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În primele zile, pietrenii săraci s-au călcat în picioare pentru a primi tichetele valorice
În primele zile, pietrenii săraci s-au călcat în picioare pentru a primi tichetele valorice

Edilii locali au mărit cu 150.000 de lei fondurile alocate pentru acordarea ajutoarelor de sărbători. Cei care nu au reușit să primească bonurile de 50 sau 100 de lei mai au o șansă în cele două zile de după Crăciun.  

În perioada 14-22 decembrie, primăria a distribuit, prin cele trei centre aproape 10.000 de tichete pietrenilor cu venituri situate sub 670 de lei.

În primele zile, disperarea oamenilor a fost atât de mare încât la centrul de distribuire de la Casa Căsătoriilor Civilă s-au format cozi imense.

Pentru această acțiune fusese alocată inițial suma de 500.000 de lei. Interesul mare al pietrenilor cu venituri modeste pentru tichetele valorice de 50 sau 100 de lei i-a determinat pe consilieri să suplimenteze fondurile cu încă 150.000 de lei, și să prelungească cu încă două zile acțiunea.

Cei care nu au reușit să primească bonurile mai au ocazia să o facă marți, 27 și miercuri, 28 decembrie de la cele trei centre de distribuție: casieria Primăriei (pentru persoanele domiciliate în zona Centru, cartierele Văleni şi Bâtca Doamnei), Centrul Social Speranţa (pentru persoanele din Speranţa, Muncii, Ciritei, Vânători şi Gara Veche) și la Casa Căsătoriilor (pentru persoanele domiciliate în cartierele Precista, Sarata, Mărăţei şi Dărmăneşti).

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite