Ştiri şi recomandări de weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Schi pe muntele Cozla. Vă puteţi bucura de sporturile iernii şi în acest sfârşit de săptămână la Piatra Neamţ. Pârtia de schi şi instalaţia de tubing de pe Muntele Cozla vor fi deschise începând de la primele ore ale dimineţii şi până la lăsarea întunericului, când va fi aprinsă nocturna.

O plimbare cu telescaunul de la bază şi până în vârful pârtiei costă 10 lei, iar o tură la tubing este 3 lei. Pârtia de schi pentru avansaţi are o lungime de 965 de metri şi prezintă un grad mediu de dificultate.

Descoperă Cheile Bicazului iarna
La numai 20 de km de oraşul Bicaz şi 52 de km de Piatra Neamţ puteţi să revedeţi frumuseţile din Cheile Bicazului. Zona este considerată una dintre cele mai atrăgătoare din ţară. Cheile, cu au o lungime de 8 km, se întind între staţiunea Lacu Roşu şi satul Bicazul Ardelean şi fac parte din Parcul Naţional Cheile Bicazului-Hăşmaş. Tot drumul este format din serpentine de o frumuseţe deosebită. Pereţii de calcar ai stâncilor ascund peşteri şi ravene ce merită să fie văzute şi în această perioadă a anului.

Sănătate la saună 
O săptămână obositoare şi stresantă de muncă poate fi anulată la saună. Prin această metodă de relaxare eliminaţi toxinele, slăbiţi, veţi da un aspect plăcut pielii dumneavoastră sau vă întăriţi sistemul imunitar. În cadrul centrului SPA din Piatra Neamţ o şedinţă nelimitată la saună cu duş, prosop, săpun, şampon şi papuci incluşi costă 24 de lei  de persoană. În cazul în care vă hotărâţi să mergeţi frecvent la saună, un abonament de 10 şedinţe costă 180 de lei de persoană.

Distracţie
Petrecere de club la Society
Tinerii care doresc să danseze în acest sfârşit de săptămână sunt aşteptaţi sâmbătă la o seară de Mix-Up Party. Distracţia va începe în jurul orelor 22.00. Invitaţi sunt DJ Răzvan şi Gabriel Slick. Intrarea este liberă.

Weekend
Două spectacole la teatru
Sâmbătă, de la ora 19.00, se va juca „Soldaţii“, în regia lui Szabo K. Istavan, iar duminică, de la aceeaşi oră, piesa „Cu dragostea nu-i de glumit”, regizată de Alexandru Dabija. Preţul unui bilet este 13 lei.

Sâmbătă
Concert „SKA fără Trompete” 

D’S live club, de pe strada Ştefan Cel Mare, găzduieşte sâmbătă, de la ora 20.00, un concert extraordinar. Invitaţii speciali sunt cei de la “SKA fără Trompete“, cu show-ul intitulat “This is Ska“. Intrarea costă 10 lei.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite