Neamţ: Divorţ între Marin şi Ştefan

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Neamţ: Divorţ între Marin şi Ştefan
Neamţ: Divorţ între Marin şi Ştefan

Patronul nemţenilor îl acuză pe antrenor că a refuzat să scoată echipa din teren la meciul cu FC Braşov

Tehnicianul spune că a vrut astfel să nu rişte o penalizare severă împotriva clubului de sub Pietricica. 

Preşedintele de onoare al FC Ceahlăul Piatra Neamţ, Gheorghe Ştefan, este neînduplecat în decizia de a-l demite pe Florin Marin de la cârma echipei.

Şeful grupării pietrene a anunţat că managerul general şi directorul executiv Ioan Mironaş sunt vinovaţi că nu au scos echipa de pe teren în semn de protest la adresa arbitrajului prestat de centralul Danşa în meciul de vineri seară, pierdut de nemţeni la Braşov, cu 1-0.

Arbitrul Danşa are antecedente cu Ceahlăul

I-am transmis telefonic şi lui Florin Marin şi Ioan Mironaş şi nu m-au ascultat. Am vrut să facem o strategie ca să tragem un semnal de alarmă: să retragem echipa de pe teren doar două minute şi jumătate, să nu riscăm să pierdem meciul la «masa verde», cu 3-0. Ei au decis nu eu, să nu mai fie la echipă", a declarat Gheorghe Ştefan pentru Adevărul. După meciul pierdut vineri seară la Braşov cu 1-0, Gheorghe Ştefan l-a acuzat pe arbitrul central al partidei că a condus meciul „cu tentă".

Aştept şi eu să văd ce notă îi acordă observatorul după ce l-a eliminat uşor pe Ferariu de la noi şi a acordat acelui penalty pentru Braşov. Trei zile şi trei nopţi jucam şi nu luam gol dacă nu intervenea arbitrul Danşa", a mai spus Ştefan.

Despre fluieraşul de la meciul cu Braşov, Gheorghe Ştefan îşi aminteşte că a condus şi partida pierdută de Ceahlăul pe teren propriu cu Oţelul Galaţi, scor 1-0 pentru oaspeţi, în urmă cu două sezoane, când nemţenii au retrogradat. Boss-ul nemţenilor încă nu ştie cine va conduce echipa în următoarele meciuri. El s-a arătat dezamăgit şi de pregătirea jucătorilor.

Jocul nostru la Braşov a fost bun în prima repriză, dar am căzut în partea a doua. Aveam şanse să egalăm, dar dacă nu suntem pregătiţi psihic... Psihologul cel mai bun la echipă trebuie să fie conducătorul şi antrenorul", a mai precizat preşedintele pietrenilor.

Marin aşteaptă decizia oficială

Florin Marin nu a fost anunţat oficial că este demis de la echipă. „Mie nu mi-a spus decât să retragem echipa de pe teren. Nu cred că un asemenea gest ar fi anulat penalty-ul dictat împortiva noastră. Am vrut astfel să protejez echipa, în interesul clubului şi din respect pentru fotbal", a declarat tehnicianul, care a precizat că luni va ajunge la antrenamentul echipei.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite