Neamţ: Accident mortal în faţa Spitalului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Neamţ: Accident mortal în faţa Spitalului
Neamţ: Accident mortal în faţa Spitalului

Doi căruţaşi au fost surprinşi de o maşină şi proiectaţi din atelaj chiar în faţa spitalului orăşenesc Roznov

Accidentul a avut loc aseară, la ora 22.40 pe DN 15, pe raza oraşului Roznov. Căruţa în care se aflau două persoane, P. Gheorghe de 40 şi S. Constantin de 22 de ani, ambii din localitate, a fost lovită în plin de un autoturism condus de Marin Constantin, de 21 de ani, din comuna Zăneşti.

Întunericul, şoseaua udă şi neatenţia şoferului care venea din spate au făcut ca impactul să nu mai poată fi evitat. După ciocnire, maşina s-a oprit la câteva sute de metri, pe o trecere pentru pietoni. Victimele au fost proiectate din căruţă chiar în faţa Spitalului din localitate. Căruţaşul, în vârstă de 40 de ani, a murit pe loc, iar tânărul de lângă el, de 22 de ani, a mai trait doar câteva minute.

Din primele cercetări ale poliţiei a rezultat că atelajul nu era semnalizat corespunzător, iar şoferul maşinii circula cu viteză. În urma testării cu etilotestul s-a constatat că şoferul nu consumase băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan. Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite