Piatra Neamţ: Spectacole cu pinguini şi rechini de 1 iunie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Singurul circ acvatic din Europa a ajuns la Piatra Neamţ. Organizatorii promit un spectacol surpriză cu jonglerii, echilibristică, acrobaţie, dar şi cu giumbuşlucurile porcilor spinoşi ori a pelicanilor.

Circul italian „Acquatico Bellucci“ este prezent pentru prima dată în Piatra Neamţ  şi de Ziua Copilului organizatorii au promis surprize pentru micuţi, punctul de atracţie fiind jocul pinguinilor.


„Am mai fost la circ când eram mai mic, dar nu am văzut niciodată un rechin şi nici pinguini. Mama mi-a tot promis că mă duce la Delfinariu, la Constanţa, dar acum, dacă tot a venit circul la noi, a zis că mergem marţi să vedem spectacolul“, a spus încântat Radu Iftime (7 ani).


Show cu omul-gumă


Circul acvatic a fost amplasat lângă puntea de acces în Ştrandul Tineretului. Organizatorii au promis două ore de spectacol adevărat, unde numerele de acrobaţie vor fi completate de show-ul oferit de animalele acvatice.


„Una dintre atracţiile spectacolului este omul de gumă, care va intra în timpul show-ului într-o cutie cu latura de 50 de centimetri“, a spus Cristina Aparaschivei, reprezentant al Circului „Bellucci“.  Dacă prima parte a spectacolului este rezervată numerelor de acrobaţie, jonglerie şi echilibristică, în cea de-a doua parte micuţii vor fi de-a dreptul fascinaţi de multitudinea de animale ce vor invada scena.


„Le-am văzut cum dorm. Am văzut foca şi mi-a fost cam frică şi de ea şi de vulturi, dar după aia m-am uitat la pinguini. Sunt gălăgioşi şi prietenoşi“, povesteşte încântată Miruna Apostol (5 ani).


Foca, anaconda, rechinii, pinguinii, crocodilii, porcii spinoşi şi hipopotamul pigmeu sunt principalii protagonişti ai show-ului pentru prichindei. Un număr special este cel al scafandrului Junior, din Ungaria, care va înota în bazinul de pe scenă alături de prietenii săi, rechinii, ţinându-i cu sufletul la gură pe micii spectatori.


Spectacol special marţi dimineaţă, la ora 11.30


„Mă tot roagă de câteva zile să mergem şi i-am promis că-l duc pe 1 iunie. A tot mers zilele astea pe la ştrand şi a tras cu coada ochiului pe lângă cort. A văzut câteva dintre animale şi acum abia aşteaptă să vadă rechinii. Până atunci urmăreşte documentare despre rechini la televizor şi s-a hotărât să devină şi el circar“, râde Mihaela Rogojină, mămica unui puşti de opt ani.


Cadoul special de Ziua Copilului este spectacolul de la 11.30, însă cei care nu vor reuşi să ajungă vor putea să-şi ia revanşa la reprezentanţiile programate pentru orele 16.30 şi 19.00. Un bilet pentru adulţi costă 30 de lei.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite