Spectacole cu intrare liberă la Teatrul Tineretului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ionuţ şi Măriuca
Ionuţ şi Măriuca

Actorii de la Teatrul Tineretului din Piatra Neamţ vor să-l aducă în dar pe Moş Nicolae copiilor şi pensionarilor. Duminică dimineaţă, în ziua sărbătorii de Sfântul Nicolae, copiii din comunele Pângăraţi şi Tarcău vor beneficia de un spectacol gratuit.

Seara, începând de la ora 19.00, o altă piesă va fi jucată pentru pensionarii din oraş. „Noi am mai oferit spectacole gratuite copiilor şi bătrânilor, dar, anul acesta ne-am gândit să fie ca un cadou de Sărbători“, spune Liviu Timuş, directorul Teatrului pietrean.

Duminică dimineaţă, începând cu ora 11.00, cei mici vor putea viziona spectacolul realizat de Gina Gulai „Ionuţ şi Măriuca“. Piesa este o adaptare a poveştii „Hansel şi Gretel“, de Fraţii Grimm şi face parte din seria spectacolelor „Călătorie fantastică (Aventurile celor doi clovni în lumea poveştilor)“. Cel de-al doilea spectacol oferit gratuit de Teatrul Tineretului, de această dată pensionarilor, este „Un bărbat şi mai multe femei“, regia Luise Dănceanu şi în  interpretarea actorilor Cătălina Ieşanu şi Tudor Tăbăcaru.

„Sperăm ca acest dar de Moş Nicolae să fie primit cu drag de iubitorii de teatru din cele două categorii de public pe care noi le-am ales“, a mai spus Liviu Timuş, directorul Teatrului Tineretului.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite