Spectacol de modă la Fashion Day Piatra Neamț GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fashion Day Piatra Neamț
Fashion Day Piatra Neamț

Ultimele noutăți în modă au fost etalate duminică seară, în cadrul unui eveniment inedit în orașul de la poalele Pietricicăi. Vezi aici imagini de la prezentarea susținută de brandurile și casele de modă locale care a avut loc la Central Plaza.

Organizatorii și-au motivat inițiativa din dorinta de a satisface dorința celor care sunt împătimiți ai modei, dar și pentru susținerea și promovarea producătorilor în domeniul confecțiilor din Neamț, din întreaga țară, și chiar de peste hotare.

Prezentările au fost structurate pe șase secțiuni: sport, lenjerie și haine de blană, casual, classic, rochii de ocazie, respectiv ceremonie  - mirese și miri.

Fashion Day Piatra Neamț

Click pe poze pentru fotogalerie de la eveniment

Evenimentul de la Piatra Neamț a reunit 10 branduri din țară care și-au prezentat colecțiile pentru sezonul  actual, dar și pentru primăvara 2012.

Fashion Day Piatra Neamț 2011 a fost organizat de TalidaModels în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local Piatra Neamt. Aflată la prima ediție, „Fashion Day" și-a propus dezvoltarea acestui tip de eveniment, astfel încât, în scurt, timp, Piatra Neamț să se poată număra printre orașele care găzduiesc „Fashion Week".

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite