Spectacol caritabil pentru copiii nevoiaşi din oraş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pe scenă vor urca dansatori populari
Pe scenă vor urca dansatori populari

Pietrenii cu dare de mână sunt invitaţi în această seară, de la ora 17.30, la Teatrul Tineretului pentru a fi martorii unui eveniment în premieră pentru oraş.

„Sărbători de poveste la Piatra Neamţ“ este un proiect cultural caritabil organizat de artista Mihaela Surugiu, Centrul pentru Cultură şi Arte „Carmen Saeculare“, Liceul de Artă „Victor Brauner“, Şcoala Populară de Arte, Palatul Copiilor şi Teatrul Tineretului.

Evenimentul va debuta cu o serie de concerte susţinute de Orchestra de Cameră a Liceului de Artă „Victor Brauner“, care va interpreta colinde de Crăciun. Pentru iubitorii de artă plastică, organizatorii au pregătit şi vernisajul unei expoziţii de pictură, cu tablouri semnate de Mihaela Surugiu.

Din program nu lipsesc tradiţia moldovenească, dansurile populare de sărbători, urătorii şi jocurile Caprei, Ursului şi Căiuţilor. „Evenimentul este de o reală importanţă pentru păstrarea şi transmiterea tradiţiilor şi a obiceiurilor româneşti“, a spus Mihaela Surugiu. Organizatorii promit copiilor nevoiaşi că sub bradul împodobit de pe scena Teatrului Tineretului se vor aduna multe cadouri. Aceasta deoarece seara de sărbătoare se va încheia cu un bal al oamenilor de afaceri.

„Vom încerca să organizăm o strângere de fonduri pentru a-i da o mână de ajutor Moşului, toate pentru a-i face pe cei mici să trăiască aceste sărbători cu zâmbetul pe buze“, a adăugat artista.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite