Șoferul autocarului Științei, amendat pentru lipsa rovignetei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andrei Prepeliţă şi compania au fost controlaţi de Poliţie în autocar
Andrei Prepeliţă şi compania au fost controlaţi de Poliţie în autocar

„Oltenia Force One", cum este botezat autocarul Universității Craiova, a fost oprit la intrarea în județul Neamț, pe raza comunei Costișa, de un echipaj al Poliţiei rutiere, pentru un „control de rutină". Șoferul autocarului a fost amendat cu 1.750 de lei, pentru că nu avea rovignetă.

Certificatul de înmatriculare a autovehiculului a fost reţinut de poliţişti până la achitarea taxei de drum. Inspectorul principal Cătălina Bădeanu, purtător de cuvânt al Poliţiei Neamţ, a declarat, pentru Agerpres, că sancţiunea vine ca urmare a unui control efectuat în trafic, pe DN 15, care face legătura între Piatra Neamţ şi Bacău.

„Controalele sunt efectuate de poliţişti şi inspectori ai Societăţii de Drumuri Naţionale. În acest caz, autocarul a fost oprit în localitatea Costişa pentru că nu avea afişată rovigneta în parbriz. S-a constatat că şoferul nu deţine rovignetă", a afirmat Cătălina Bădeanu.

Controlul s-a prelungit aproape o oră, spre stupefacţia jucătorilor şi a oficialilor echipei oltene. Toţi cei din autocar au fost legitimaţi pe rând de poliţişti, care nu le-au permis plecarea alb-albaştrilor până nu au verificat atent mijlocul de transport.

„Niciodată în viaţa mea nu mi s-a întâmplat aşa ceva. Mi se pare incredibil că se recurge la astfel de metode", a spus antrenorul de conjunctură al Craiovei, Eugen Trică, conform Prosport.

Patronul echipei, Adrian Mititelu, s-a arătat şi el deranjat de cele întâmplate. „Am ajuns să se procedeze ca pe vremea comuniştilor", a spus şi finanţatorul.

Universitatea Craiova va întâlni miercuri de la ora 15.00, pe Ceahăul Piatra Neamţ, într-o partidă contând pentru etapa a 31-a a Ligii I.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite