Neamţ: Şoferii vitezomani prinşi de poliţiştii nemţeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Neamţ: Şoferii vitezomani prinşi de poliţiştii nemţeni
Neamţ: Şoferii vitezomani prinşi de poliţiştii nemţeni

Oamenii legii au aplicat peste 3.300 de sancţiuni în perioada 15 iulie -31 august, în cadrul a 11 acţiuni de verificare în trafic.

Poliţia Rutieră Neamţ a încheiat seria acţiunilor punctuale de verificare a şoferilor nemţeni, din cadrul „Programului de reducere a accidentelor rutiere pe DN 2”. Şase dintre acestea au fost demarate pe linia respectării normelor rutiere privind regimul legal de viteză, două pe linia disciplinării conducătorilor de mopeduri, două pentru a verifica respectarea regulilor de circulaţie şi una pentru combaterea consumului de alcool la volan.

Vitezomanii au fost majoritari şi nu au scăpat de amenzi usturătoare din partea poliţiştilor nemţeni. 2.296 de sancţiuni au fost aplicate pentru încălcarea regimului legal de viteză. 33 de şoferi care au apăsat prea tare pedala de acceleraţie au rămas fără permisul de conducere.  Alţi 35 au lăsat permisul poliţiştilor pentru că nu au respectat normele privind depăşirea, iar 2 nemţeni vor susţine din nou examenul la şcoala de şoferi pentru că au consumat alcool înainte de a se urca la volan.
Nici nemţenii care au uitat de centura de siguranţă nu au scăpat nepedepsiţi, fiind aplicate şi în acest caz peste 190 de sancţiuni.

În aceeaşi perioadă a controalelor efectuate de poliţişti, 15 iulie- 31 august s-au înregistrat pe raza judeţului şi cinci accidente rutiere. Acestea au lăsat un bilanţ tragic: o persoană decedată, patru rănite grav şi încă cinci rănite uşor.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite