Neamt: Şoferii, bulversaţi de săpături

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Neamt: Şoferii, bulversaţi de săpături
Neamt: Şoferii, bulversaţi de săpături

Din cauza lucrărilor la reţeaua de apă şi canalizare în weekend zonele centrale vor fi foarte aglomerate.

Lucrările de reabilitare la sistemele de alimentare cu apă şi canalizare efectuate de Compania Apa Serv pe raza oraşului dau bătăi de cap şoferilor. Probleme apar chiar de la intrarea în oraş dinspre Bicaz, cele mai vizibile fiind la orele dimineţii, când maşinile circulă în coloană pe o distanţă de circa 300 de metri. „Am mai păţit aşa şi anul trecut când se lucra tot la canalizare şi se circula pe un singur sens“, spune şoferul Ionuţ Spătaru.  


Chiar dacă nu au avut reclamaţii la sediu, reprezentanţii Apa Serv cunosc problemele provocate de şantierele deschise în oraş. „Ne cerem scuze, dar ar trebui să înţeleagă că vom avea apă de calitate superioară şi vom extinde reţeaua de calizare cu 26 de kilometri“, a precizat Bianca Ivaşcă, purtătorul de cuvânt al companiei judeţene Apa Serv.

Traficul, deviat prin centru


Traficul de pe străzile prinse în lucrări va fi preluat de centru. „Circulaţia va fi deviată sâmbăta şi duminică prin centrul oraşului, iar în cursul săptămânii viitoare se va circula pe un singur sens de mers, pe strada Fermelor şi pe strada Izvoare“, a precizat  Simona Chifu, din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Neamţ.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite